قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

پیام رئیس جمهور مکزیک بعد از حذف تیم ملی ایران 

استقبال کم‌سابقه مردم تیخوانا از تیم ملی ایران در روزهای اقامت این تیم در مکزیک، حالا به سطح بالاتری از بازتاب رسیده و رئیس‌جمهور مکزیک نیز درباره این همراهی مردمی صحبت کرده است.
 پیام رئیس جمهور مکزیک بعد از حذف تیم ملی ایران 



۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟

نورنیوز-گروه ورزشی: رسانه‌های یونانی در هفته‌های اخیر از عدم تمایل سرمربی المپیاکوس برای ادامه همکاری با مهدی طارمی خبر داده بودند که این موضوع در نهایت به‌صورت رسمی تأیید شد. طارمی اکنون در حال بررسی گزینه‌های پیش‌رو برای فصل آینده است و در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره مقصد بعدی او مطرح شده است.

بر اساس آخرین اخبار، طارمی از طریق یک واسطه به چند باشگاه اماراتی پیشنهاد شده و حالا این احتمال وجود دارد تا او بعد از 7 سال به فوتبال آسیا برگردد. یکی از تیم‌هایی که طارمی تمایل دارد پیراهن آن را بر تن کند، شباب الاهلی است؛ با این حال، ظاهراً این باشگاه در شرایط فعلی نیازی به جذب مهاجم جدید ندارد و تمایلی برای به خدمت گرفتن مهاجم ایرانی نشان نداده است.

از النصر امارات نیز به‌عنوان یکی از مشتریان طارمی نام برده می‌شود، اما این باشگاه برای پرداخت دستمزد مورد نظر مهاجم ایرانی با محدودیت‌هایی مواجه است. بر همین اساس، انتقال طارمی به النصر، تنها در صورت کاهش خواسته‌های مالی این بازیکن امکان‌پذیر خواهد بود.

در این میان، به نظر می‌رسد الوصل شانس بیشتری برای جذب طارمی داشته باشد. مدیران این باشگاه در حال بررسی شرایط جذب مهاجم ایرانی هستند و در صورت موافقت هیئت‌مدیره، مذاکرات حضوری با طارمی را آغاز خواهند کرد.

با توجه به شرایط موجود، انتظار می‌رود وضعیت مهدی طارمی و مقصد آینده این مهاجم ایرانی طی روزهای آینده مشخص شود. با این حال، تا این لحظه هیچ توافق رسمی میان طارمی و باشگاه‌های اماراتی اعلام نشده است. از طرفی یک واسطه در فوتبال اروپا هم در تلاش است چند گزینه مناسب به طارمی معرفی کند تا این بازیکن، فوتبالش را در یکی از تیم‌های اروپایی ادامه دهد، ولی این پروسه هنوز روند مثبتی نداشته است.


۲۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

آخرین اخبار از احتمال بازگشت طارمی به فوتبال آسیا - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، رسانه‌های یونانی در هفته‌های اخیر از عدم تمایل سرمربی المپیاکوس برای ادامه همکاری با مهدی طارمی خبر داده بودند که این موضوع در نهایت به‌صورت رسمی تأیید شد. طارمی اکنون در حال بررسی گزینه‌های پیش‌رو برای فصل آینده است و در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره مقصد بعدی او مطرح شده است.

بر اساس آخرین اخبار، طارمی از طریق یک واسطه به چند باشگاه اماراتی پیشنهاد شده و حالا این احتمال وجود دارد تا او بعد از ۷ سال به فوتبال آسیا برگردد. یکی از تیم‌هایی که طارمی تمایل دارد پیراهن آن را بر تن کند، شباب الاهلی است؛ با این حال، ظاهراً این باشگاه در شرایط فعلی نیازی به جذب مهاجم جدید ندارد و تمایلی برای به خدمت گرفتن مهاجم ایرانی نشان نداده است.

از النصر امارات نیز به‌عنوان یکی از مشتریان طارمی نام برده می‌شود، اما این باشگاه برای پرداخت دستمزد مورد نظر مهاجم ایرانی با محدودیت‌هایی مواجه است. بر همین اساس، انتقال طارمی به النصر در صورت کاهش خواسته‌های مالی این بازیکن امکان‌پذیر خواهد بود.

در این میان، به نظر می‌رسد الوصل شانس بیشتری برای جذب طارمی داشته باشد. مدیران این باشگاه در حال بررسی شرایط جذب مهاجم ایرانی هستند و در صورت موافقت هیئت‌مدیره، مذاکرات حضوری با طارمی را آغاز خواهند کرد.

با توجه به شرایط موجود، انتظار می‌رود وضعیت مهدی طارمی و مقصد آینده این مهاجم ایرانی طی روزهای آینده مشخص شود. با این حال، تا این لحظه هیچ توافق رسمی میان طارمی و باشگاه‌های اماراتی اعلام نشده است. از طرفی یک واسطه در فوتبال اروپا هم در تلاش است تا چند گزینه مناسب به طارمی معرفی کند تا این بازیکن فوتبالش را در یکی از تیم‌های اروپایی ادامه دهد، ولی این پروسه هنوز روند مثبتی نداشته است.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

شایعه عجیب؛ بیرانوند به دنبال معافیت در ژاپن! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که تیم فوتبال المپیک ایران حدود یک ماه دیگر باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ناگویا ژاپن شرکت کند، حسین عبدی این فرصت را دارد تا در کنار دعوت از بازیکنان زیر ۲۳ سال که پیشتر در فهرست اولیه قرار گرفته بودند، ۳ بازیکن بزرگسال هم همراه با خود به این مسابقات ببرد و تیمش را تقویت کند.

به نقل از ورزش سه، تا این لحظه اسامی قطعی تیم فوتبال امید ایران برای حضور در رقابت‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ اعلام نشده و به طبع، نام سه بازیکن بزرگسال هم از سوی فدراسیون فوتبال انتشار پیدا نکرده، اما گفته می‌شود امیرحسین حسین‌زاده به‌طور قطعی یکی از آنهاست.

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر شب گذشته عنوان کرد طبق درخواستی که حسین عبدی، سرمربی تیم المپیک ایران داشته، امیرحسین حسین‌زاده (مهاجم تراکتور) در لیست بازیکنان بزرگسال در این رقابت‌ها جای دارد.

او در ادامه از احتمال غیرمنتظره برای دعوت از گلر تیم ملی ایران در جام جهانی هم صحبت کرد: «گفته می‌شود شاید علیرضا بیرانوند هم راهی ناگویا شود.»

اکنون خبرگزاری فارس گزارش داده که علیرضا بیرانوند مثل حسین‌زاده به‌طور قطعی در لیست تیم فوتبال امید ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ هستند، اما این موضوع می‌تواند برای گلر تیم ملی و تراکتور یک اتفاق ویژه را رقم بزند.

چندی پیش مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک گفته بود مدال‌آوران بازی‌های آسیایی در صورت مشمول بودن سربازی، فارغ از رنگ مدال، طبق قانون «سرباز قهرمان» از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

با این شرایط، اگر بیرانوند همراه با تیم المپیک ایران به ناگویا برود و هر مدالی کسب کند، از خدمت سربازی معاف خواهد شد؛ آن هم در شرایطی که طی سالیان اخیر چالش زیادی پیرامون وضعیت نظام وظیفه داشته و حتی گفته می‌شود به‌طور قطعی در زمستان سال جاری باید به خدمت سربازی برود.

کسب مدال آسیایی ناگویا برای بیرانوند، یک اتفاق ویژه خواهد بود، اما نکته جالب توجه اینجاست که در حال حاضر محمد خلیفه گلر فیکس تیم المپیک ایران به شمار می‌رود و از آمادگی بالایی برخوردار است؛ دروازه‌بانی که در این تابستان راهی استقلال شد، اما به دلیل بسته بودن پنجره آبی‌ها نتوانست برای این تیم به میدان برود.

محمد خلیفه که در لیست رزرو جام جهانی ۲۰۲۶ هم بود، پس از دو سال درخشان در لیگ برتر، فصل جدید را هم با دو کلین‌شیت پیاپی مقابل استقلال خوزستان و چادرملو اردکان آغاز کرده و نمایش مطمئنی در جمع شاگردان پیروز قربانی داشته، اما مطرح کردن بحث بیرانوند برای حضور در تیم امید، احتمالا با گلایه او هم مواجه شود.

خلیفه بلافاصله پس از بازگشت از جام جهانی، بدون استراحت راهی اردوی تیم المپیک ایران در ترکیه شد و طی دو سال اخیر پای ثابت تمرینات و بازی‌های امیدها بوده، اما ممکن است حسین عبدی در صورت دریافت تایید نهایی از تراکتور، بیرانوند را در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ استفاده کند.




 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۲۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.